Workshop voor thuis

Hey! Wil jij een workshop aan huis? Samen met een koffie professional kijken hoe jij het beste uit jou eigen koffie apparatuur kan halen. Kijk dan wat ik voor jou kan betekenen. We gaan aan de slag met verschillende onderdelen. Alle onderdelen zijn opties. Niks moet en alles mag. Je kiest zelf wat je wil leren en dan ga ik voor je aan de slag.

De koffie

Als eerste gaan we een passende koffie voor jou zoeken. Hierbij omschrijf je jou wensen aan smaken. Denkend aan fruitig, hinten van citrus of chocola enzovoort enzovoort. Wanneer ik een duidelijk beeld van jou wensen heb ga ik voor jou aan de slag een perfecte koffie uit te zoeken die je daarna zelf online kan bestellen of bij jou locale koffie branderij kan kopen.

De maling

Als tweede gaan we kijken naar de maalgraad. Dit is van cruciaal belang voor het zetten van een perfecte koffie & melkdranken. Samen met jou gaan we aan de slag hoe jij met jou eigen maling kan spelen en het naar eigen smaak kan instellen.

Melk op schuimen bij melkdranken

Daarna gaan we aan de slag met melk op schuimen. Hierbij leer ik je de fijne kneepjes van de kunst van het melk op schuimen. Van A tot Z leer ik je alle technieken die je moet kunnen en wat je met de melk doet wanneer hij opgeschuimt is.

Latte art

Jaa het leukste gedeelte van de hele workshop, namelijk: Latte art! We gaan figuurtjes maken! Het is wel handig als je het melk op schuimen samen doet met de latte art. Samen gaan we aan de slag hoe jij perfecte hartjes kan maken. Als voorbereiding krijg je een duidelijke instructie video zodat je duidelijk kan zien hoe de vork in de steel zit.

Ben jij enthousiast geraakt? Wil jij samen met mij een volledig op maat gemaakte workshop aan huis met jou eigen apparatuur? Vul dan snel onderstaand contact formulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug. Bellen mag ook altijd. Klik hiervoor op contact