Over mij

Taco Leeuw… wie is dat?

Zou mijzelf omschrijven als een man vol ideeën, passie & vakmanschap. Zelf hou ik er enorm van een totaal andere eigenzinnige draai te geven aan het horeca vak. Dit doormiddel van niet te werken met all-day producten. Hiermee laat ik gasten, leveranciers en opdrachtgevers expres buiten hun comfort zone stappen om samen iets heel bijzonders neer te zetten.

‘Gepassioneerd over koffie, horeca & gastvrijheid’.

‘Mama ik wil. barista worden’. Zei ik op 12 jarige leeftijd op de koffieplantage van Kotowa in Panama. Zo jong al weten wat je wil doen geeft niet alleen een soort rust. Maar ook een enorme drive, met de dag meer en meer passie en een doel. Wat dat? Een eigenzinnige koffiebar met geweldige producten, een onbezorgd relaxed sfeertje en gasten laten zijn dat ik & toekomstig personeel oprecht bezig zijn om jou een fantastische tijd te geven.

‘Van passie mijn job & eigen bedrijf gemaakt’.

Op 10 september 2020 begon het avontuur dan echt. Inschrijven bij de KVK! Blij & gespannen dat ik daar zat. Nu gaat de grote mensen wereld toch echt beginnen. Maar redelijk snel daarna was ik er al redelijk aan gewend, omdat: Mijn eerste officiële barista klus was een feit.

En nu verzorg ik barista trainingen voor particulieren & horecaondernemers.Interesse? KLIK HIER. En daarnaast kun je mij inhuren voor koffie op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bel/mail mij hiervoor gerust.

‘Alles uit een product, persoon of gast halen voor de WOW’.

Maar met welke soort producten zorg ik voor die WOW? Bijzondere niet all-day plantaardige melk, eigenzinnige koffiebranders en producten met een verhaal en/of doel. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld melk die niet de halve wereld is overgevlogen voordat het in jou cappuccino beland. Of sojamelk maar dan wel met sojabonen die op een boer vriendelijke manier geplukt, verwerkt en getransporteerd worden. En de boer hiermee dus wel een eerlijke prijs heeft verkregen voor zijn/haar producten.