Algemene voorwaarden

Adres:

E. Tesschenmacherstraat 52

7415CV – Deventer

Nederland

info@tacoskoffie.nl

+31 6 55008198

Alle definities

1. Definitie

2. Levering

3. Retourneren

4. Fouten binnen postbedrijf

5. Aanbiedingen

6. Prijzen en betalingen

7. Reclames

8. Huisstijlbescherming

Artikel 1: Definitie

1.1 Taco’s koffie: Als bedrijfsnaam in eenmanszaak gestelde handelsnaam te 2020

1.2 Trading klant: U als consument.

Artikel 2: Levering

2.1 Procedure: Wanneer u een bestelling heeft geplaatst op www.tacoskoffie.nl zal de volgende procedure in werking worden gesteld. Na bevestiging van betaling ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging in uw mail. Houd rekening dat dit enkele minuten kan duren voor u de bevestiging heeft ontvangen. Daarna zal uw pakket onder strenge kwaliteitscontrole worden verwerkt en ingepakt zie hiervoor 2.2. Wanneer het pakket ingepakt is wordt het overgedragen aan PostNL zie hiervoor 2.3.

2.2 Kwaliteitscontrole: U bestelt een product waar strenge kwaliteitscontroles onder uitgevoerd worden. Voorbeelden hiervan zijn controle op duurzaamheid van het product, de verwerking, verpakking van het pakket en bezorging.

2.2 Overdracht aan PostNL: Wanneer het pakket is verzonden zal het worden overgedragen aan PostNL. Wanneer het pakket verzonden is ontvangt u een email met hierin de track&trace code. Heeft u een tshirt besteld? Dan hoeft u niet thuis te blijven voor dit pakket maar zult u het vanzelf in uw brievenbus zien verschijnen. Mocht het langer dan 3 werkdagen duren tot u het pakket heeft ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met info@tacoskoffie.nl.

Artikel 3: Retourneren

3.1 Wettelijk retourtermijn: Wanneer u niet tevreden bent over onze producten kunt u het product retourneren. Wanneer u het product toch niet wil of niet naar wens is kunt u binnen 14 dagen het pakket terugsturen. Echter zijn deze kosten wel voor eigen rekening. Wanneer het product in goede staat ontvangen is binnen 14 dagen zal het aankoopbedrag voor de volle 100% teruggestort worden op het gebruikte IBAN-nummer binnen 3 werkdagen.

3.2 Retourneren na 14 dagen: Na 14 dagen is het uiteraard ook mogelijk uw product te retourneren. Echter is wel de 100% geld terug garantie dan verlopen. Retourneert u het product binnen 31 dagen dan krijgt u een 10% kortingsvoucher voor www.tacoskoffie.nl voor uw volgende aanschaf. Na 31 dagen is retourneren helaas niet meer mogelijk. Tevens zijn ten aller tijden kosten voor retourneren voor eigen rekening. Met uitzondering van fouten die gemaakt onze partij. Dit geld alleen niet voor technische fouten binnen de webshop.

Artikel 4: Fouten binnen postbedrijf

4.1 Pakket niet ontvangen: Wanneer uw pakket niet is ontvangen maar de track & trace aangeeft dat het bezorgd is neem dan contact op met PostNL. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan kun je ten aller tijden contact opnemen met info@tacoskoffie.nl

4.2 Pakket is beschadigd geleverd: Is het product beschadigd tijdens levering? Neem dan Z.S.M contact op met info@tacoskoffie.nl. Vermeld het bestelnummer en de track&trace code in de mail en u krijgt Z.S.M reactie over het vervolg van uw bestelling

4.3 Pakket is geopend geleverd: Wanneer het product geopend aangeleverd is doet u dezelfde handelingen als genoemd in 4.2.

Artikel 5: Aanbiedingen

5.1 Gelding aanbiedingen: Als consument zijn alle acties geldig binnen het gestelde aanbiedingstermijn en hier kunnen geen rechten of uitstel over verleend worden.

5.2 Combinatie aanbiedingen: Alle aanbiedingen zijn niet te combineren met anderen acties en/of waardebonnen en/of stempelkaarten en hier kunnen geen rechten over verleend worden.

5.3 Retourneren onder aanbiedingsprijzen: Wanneer er een product niet correct, defect of niet aan de kwaliteitseisen voldoen kan het aankoopbedrag teruggekeerd worden onder het benoemde van artikel 3.

Artikel 6: Prijzen en betalingen

6.1 Prijzen vaststelling: Alle producten hebben een vaste prijsstelling. Over deze prijs wordt geen afwijking gegeven. Alleen als het product volgens artikel 3.1 geldig is.

6.2 Betaling doormiddel van Mollie payments: Alle betalingen worden verricht doormiddel van het online betalingssysteem Mollie Payments. Het is alleen mogelijk gebruik te maken van dit betalingsplatform. Het platform ondersteund Ideal & Paypal.

Artikel 7: Reclames

7.1 Vormen van reclamering: Reclamering zal plaatsvinden doormiddel van: fysieke posters, sociale media en marketing van samenwerkende organisaties.

7.2 Copyright rechten over reclames: Alle reclames hebben een beschermingsrecht. Alle gebruikte advertenties en huisstijlen zijn beschermd onder copyright. Voor huisstijl bescherming kijk artikel 8.

7.3 Reclame via Taco’s Koffie: Voor promotieacties, reclame van niet samenwerkende organisaties en eventuele andere reclameringen binnen terrein van Taco’s Koffie BV is onder toestemming toegestaan. Dit is alleen toegestaan wanneer een mondelinge of fysieke afspraken over gemaakt zijn en opgehangen of uitgedeeld worden volgens de aangewezen instructies.

7.4 Toegestane reclameringen binnen Taco’s Koffie: Reclamering dat direct of indirecte link heeft met Taco’s Koffie is toegestaan. Mogelijke promotieactiviteiten die direct of indirect binnen de conceptlijnen van Taco’s Koffie vallen zijn toegestaan.

7.5 Reclamering/marketing over Taco’s Koffie: Reclamering/marketing over Taco’s Koffie is ten aller tijden toegestaan. Mits Taco’s Koffie in elke vorm positief benoemd wordt.

Artikel 8: Huisstijlbescherming

8.1 Rechten over Logo van de huisstijl: Het logo dat Taco’s Koffie is ten aller tijden beschermt volgens copyright. Kopiëren of direct/indirect namaken van het logo is strafbaar.

8.2 Rechten over huisstijl: De huisstijl van briefpapier, inrichting en andere benaderingen bevat hetzelfde recht als artikel 8.1.